Vi sælger vores dejlige hus i bofællesskabet Holdepunktet i Farum

 

Huset ligger mellem søen og et fællesareal med store birketræer. En lille terrasse foran huset har morgensol, mens altanen og den store terrasse har eftermiddags- og aftensol. Huset er det midterste i en række på tre huse, men da nabohuset er i ét plan er der et stort vindue i gavlen, der giver ekstra lys på 1. sal. 

Huset er på 135 m2 i 2 plan: Stueplanet består af entré (med plads til vaskesøjle), badeværelse og stort køkken/alrum i sammenhæng med stuen. Første sal har badeværelse og 4 værelser, hvoraf 2 værelser har udgang til stor altan. På reposen er der indrettet en kontorplads. Under trappen er der et godt pulterrum, ligesom der hører et isoleret skur på 7 m2 til.

Vi er rigtig kede af at skulle forlade Holdepunktet, men vi har et barn med særlige behov, som gør at vi har brug for mere plads.

Tag endeligt kontakt, hvis du er interesseret i at se huset og bofællesskabet. Kontaktoplysninger finder du nederst på siden.

 

Fakta

Adresse: Fanevænget 26, Farum
Areal: 135 m2
Værelser: 4 værelser
Badeværelser: 2 badeværelser
Plan: 2 plan
Skur (isoleret): 7 m2
Energimærke: A 2010
 

Holdepunktet

 

Holdepunktet består af et stort fælleshus samt 31 huse med en ligelig fordeling af seniorer og børnefamilier med børn i alderen 0-12 år. Vi har store fællesarealer med legeplads, trampolin, køkkenhave, frugttræer, bålplads, sø og ligger lige op ad et skovbælte med rig mulighed for hulebygning. Fælleshuset har masser af plads til leg (puderum, aktivitetsrum, bordtennis, værksted, cafe, gæsteværelse m.m.), fredagsbar en gang om måneden – og forskellige fælles og private arrangementer.

Der afholdes fællesspisning 4 gange om ugen (man-tor), hvor man alt efter familiens behov kan vælge at spise i fælleshuset eller tage maden med hjem. Maden laves af 3 personer og voksne har én madtjans hver 4. uge.

Holdepunktet ligger i det gamle Farum Kaserne, tæt på skov, golfbane og med god, sikker cykelvej til Farum Station, Farum Bytorv, skole og institutioner. Tog og motorvej direkte til København gør det er let og hurtigt at pendle.

Se mere på Holdepunktets hjemmeside: www.holdepunktet.dk

 

Pris: 4.500.000 kr.


 

Årlige udgifter
5 personer, baseret på 2018/2019

Ejendomsskat: 11.652 kr
Ejendomsværdiskat: 20.475 kr
Elforbrug (inkl. varme): 15.000 kr
Vand: 4.000 kr
Grundejerforening: 3.176 kr
Kontingent bofællesskab: 14.400 kr
 

Kontakt

 

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere eller vil se huset og bofællesskabet.

Espen Højsgaard
6166 4416
espen@hojsgaard.dk